Informatie


Pendelbus / Openbaar vervoer:
Dit jaar rijdt er vanaf Bergen op Zoom NS (voorzijde NS Station) een pendelbus van en naar Dance Boulevard. De bus rijdt heen tussen 13.00u tot 17.30u en terug van 21.00u tot 23.30u. 

Zorg dat je op de hoogte bent van de vertrektijd van jouw laatste trein en mis deze niet!

Laatste trein naar Goes en verder: 00.16u
Laatste trien naar Breda en verder: 23.14u
Laatste trein naar Roosendaal: 00.14u 
Laatste trein naar Rotterdam: 23.44u


Let op: Er zijn enkel retourtickets verkrijgbaar voor deze pendelbus en kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.dance-boulevard.nl en in beperkte mate tegen een meerprijs aan de bus (ALLEEN tijdens de heenreis!). Bustickets kosten €10,- (ex fee) voor een retourtje.


Voor prijzen van de  pendelbussen kijk je op www.dance-boulevard.nl/tickets. Let op: Er zijn enkel retourtickets verkrijgbaar voor de pendelbus. De kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.dance-boulevard.nl/tickets en in beperkte mate tegen een meerprijs aan de bus (ALLEEN tijdens de heenreis!).

Zelf georganiseerde busreis? Mail dan naar info@dance-boulevard.nl, zodat we rekening kunnen houden met deze bussen.

Fiets:
Festivalterrein de Wouwse Tol ligt op een kleine 10 minuten fietsen vanuit Bergen op Zoom. Voor de ingang van het evenemententerrein zal speciaal voor de fietsers een fietsenstalling ingericht worden.

Taxi:
Wil je liever niet fietsen? Bel dan onze vaste partner, Taxi Geers, voor een vrijblijvende offerte op maat. Als vaste partner is een speciale kiss en ride ingericht bij het evenemententerrein.

Auto & Parkeren:
Kom je met de auto? Evenemententerrein de Boulevard is eenvoudig en snel te bereiken via de A58. Het adres van de parking is: Zoomvlietweg 60 te Bergen op Zoom. Wees zo vrij om de aangegeven route te volgen.

Dance Boulevard beschikt over voldoende parkeergelegenheid nabij het festivalterrein.


Tickets kwijt?
Tickets niet ontvangen? In je Paylogic-account kun je de door jou bestelde tickets ook zelf downloaden. Mocht het op één of andere manier niet lukken; neem dat contact op met de klantenservice van Paylogic.

Tijden
Deuren open: 13:00 uur
Einde: 23:00 uur

Tickets
                         Naast regular tickets worden ook combitickets aangeboden. Dit zijn tickets in combinatie met een pendelbusticket van NS Station Bergen op Zoom van en naar het festivalterrein.

Lockers
Wat het weer ook doet: er zijn voldoende kluisjes aanwezig. Tegen een kleine vergoeding kan je hier je waardevolle spullen en kleding opbergen.

Pinnen
Tijdens Dance Boulevard zijn PIN automaten aanwezig. Je kunt bij deze PIN automaten alleen munten pinnen. Uiteraard kunnen munten ook met contant geld worden aangeschaft. Zorg ervoor dat je altijd contant geld op zak hebt voor bijvoorbeeld kluisjes en / of onvoorziene omstandigheden.

HUISRGELS

Leeftijd
Bezoekers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn. Houd er rekening mee dat hierop wordt gecontroleerd bij de entree! Zorg er dus voor dat je een geldige legitimatie op zak hebt.

Deurbeleid
Met Dance Boulevard geldt een antidrugsbeleid. Pas dus op met wat je meeneemt. Je wordt hierop gevisiteerd. Daarnaast is het ook verboden deosprays en parfumflesjes mee te nemen naar het festival. Zonnebrandcrèmes mogen wel mee naar binnen, mits in ongeopende verpakking. In en uitlopen is niet toegestaan.

Legitimatie
Bezoekers dienen te allen tijde een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Gedrag
Bij dronkenschap en/of het onder invloed zijn van drugs en/of het vertonen van afwijkend gedrag wordt de toegang direct ontzegd, of wordt men verwijderd.

Fouilleren
Bij binnenkomst kan men gevraagd worden om mee te werken aan een visitatie. Wordt hieraan geen medewerking verleend, dan wordt op grond hiervan de toegang ontzegd. Etenswaren en drinken mogen niet mee naar binnen genomen worden. Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Wapens, gevaarlijke voorwerpen en drugs
Het in bezit hebben van wapens is verboden. Het gebruik van en of handel in soft- en of harddrugs is eveneens ten strengste verboden. Bij constatering van in het bezit zijn hiervan, wordt de toegang ontzegd en wordt de politie direct ingeschakeld.

Roken
In de tenten geldt, net als in de reguliere horeca een rookverbod. Hier is roken dus niet toegestaan. Roken mag wel bij de buitenpodia en op het binnenterrein van het festival.

Instructies
Men dient te allen tijde de aanwijzingen en/of instructies van de directie/organisatie en/of het barpersoneel en/of het beveiligingspersoneel op te volgen indien men hieraan geen gehoor geeft wordt de toegang ontzegd en/of wordt men verwijderd uit de locatie.

Geluidsniveau
Op Dance Boulevard wordt meer dan 85dba aan geluid geproduceerd. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen die hierdoor, wellicht, op kunnen treden aan uw gehoor. Het verblijf op het evenemententerrein geschiedt derhalve geheel op eigen risico.

Ongewenste intimiteiten en racisme
Het vertonen en/of uiten van ongewenste intimiteiten en racistisch gedrag ten opzichte van medegasten en/of medewerkers wordt niet getolereerd. Bij constatering wordt de toegang direct ontzegd en/of wordt men verwijderd van het terrein of uit de locatie

Locatie
Het verspreiden van folders en/of flyers in de locatie of het terrein en/of in de directe omgeving is verboden, tenzij schriftelijk toestemming is verleend door de organisatie van Dance Boulevard.

Overige bezoekersvoorwaarden
Alle overige bezoekersvoorwaarden zijn hier te downloaden

 

Contact

Naam: *


Email: *


Onderwerp: *


Bericht: *

Leave this empty:Nieuwsbrief ontvangen?
Vul alle verplichte (*) velden in

Locatie